Villa La Angostura house

    August 12, 2015 · Residential


    It is challenging to compete with the wonderful views of the Nahuel Huapi lake which can be seen from the large windows of this house, perched on a rocky hilltop and completely integrated with its environment. Each season brings about a change in the landscape. In the interior the basic element is stone, in sharp contrast with the warmth of rustic wood, coarse fabrics, earthy colors and art objects. The house, conceived as a mountain shelter with spaces for recreation, relaxation and eating, is enjoyable all year round and every minute of the day. The spa visually combines the outside and the inside while retaining all the attributes of comfort.  The landscape solution applied to the surrounding hectares successfully integrates the rugged character of the environment and pleases the eye with constant changes in the color of flowers and leaves.